Navigáció átugrása

FEDÉLZETI SZOLGÁLTATÁSOK

Autóbuszaink fedélzetén a következő szolgáltatások érhetők el: 

  • ingyenes internet szolgáltatás WIFI kapcsolaton keresztül

Több járatunkon ingyenes fedélzeti internet szolgáltatás érhető el, melyhez WIFI kapcsolaton keresztül csatlakozhatnak. Amennyiben a csatlakozáshoz jelszó is szükséges, úgy azt megtalálják az autóbuszon kiírva, illetve a gépkocsivezetők is adnak információt róla. 
Járatok, melyeken a szolgáltatás igénybe vehető: 

   - Budapest-Zágráb vonal járatai
   - Budapest-Bécs vonal járatai
   - Business Class Budapest-Prága járatok

  • légkondícionálás 

A gépkocsivezetők igyekeznek a jármű belső hőmérsékletére vonatkozó igényeiket figyelembe venni, és azt úgy szabályozni, hogy az az utazók többségének megfeleljen. 

  • toilett 

Kérjük, hogy a fedélzeti illemhelyeket csak sürgős esetben, és csak "kis dolgok" elvégzésére használják. 
Az autóbuszok 4-5 óránként megállnak olyan pihenőknél, ahol lehetőség van toilett igénybe vételére. 
Bizonyos országokban a hatóságok az illemhely zárva tartására kötelezik az üzemeltetőket, ezért ha a fedélzeti toilettet zárva találja, kérjük, kérje el a kulcsot a gépkocsivezetőtől, és juttassa is vissza neki. 

  • hátrahajtható ülések

A kényelmes ülés érdekében az autóbuszok ülései - a hátsó sor kivételével - hátrahajthatók. 
Az ülés döntése előtt kérjük, győződjön meg arról, hogy nem fogja-e zavarni az Ön mögött ülőt. 

  • a folyosó felé távolítható ülések

A szélső ülések a közlekedő folyosó felé eltávolíthatók, így ezen funkció használatával növelni tudja az ülések közötti távolságot. 
Kérjük, hogy a jármű megállásakor húzza vissza az ülést eredeti állásába, megkönnyítve ezzel a folyosón történő közlekedést. 

  • lábtartók

Az ön előtt levő ülés alatt lábtartó található, mely általában 2 magasságban is beállítható, hogy az út során lábait kényelmesen elhelyezhesse. 

  • asztalka

Az ön előtt levő ülés hátán lehajtható asztalka van, melyre kisebb és könnyebb dolgokat (pl. újság, könyv) elhelyezhet az utazás során. 
Kérjük, hogy nehéz dolgokat ne tároljon az asztalkán, valamint javasoljuk, hogy csak zárható tartóban levő italt helyezzen ott el. 

Reméljük, hogy fenti kényelmi szolgáltatásaink elnyerik tetszését. Amennyiben utazása során kérése, kérdése lenne, forduljon bizalommal gépkocsivezetőinkhez.