Navigáció átugrása

Törzsutas program

A VOLÁNBUSZ Zrt. bizonyos nemzetközi járatain rendszeresen utazók részére 2019. április 10-ig elérhető TÖRZSUTAS kedvezményt tart fenn. A programban résztvevő kedves utasaink számára minden 5. utazásukat ingyenesen biztosítjuk, amennyiben teljesítik a meghirdetett feltételeinket.

A Törzsutas program lényege:

Az utas a választott vonalon négy, azonos viszonylatra szóló és azonos típusú (egy úti vagy menettérti) jegy igazolt vásárlása esetén ugyanarra a viszonylatra szóló azonos típusú teljesárú ill. életkori kedvezményű ötödik menetjegyéhez ingyenesen juthat hozzá.

A Törzsutas kedvezmény feltételei:

 1. Az utasnak rendelkeznie kell a VOLÁNBUSZ által kiállított Törzsutas Igazolvánnyal és Törzsutas Kártyával a jegy vásárlásakor. (a VOLÁNBUSZ Zrt. a továbbiakban már nem ad ki Törzsutas Igazolványokat ezért csak a régebben kiállítottak használhatók fel)
 2. A kedvezményt csak abban az esetben lehet igénybe venni, ha a fizetős jegyek vásárlása is a VOLÁNBUSZ nemzetközi pénztárában történik.
 3. Az 5. díjtalan utazásra szóló menetjegy az adott Törzsutas Igazolvánnyal vásárolt és Törzsutas Kártyába bejegyzett első menetjegyen szereplő indulási dátumtól számított 1 évig kezdhető meg. 
 4. A törzsutas programban további kedvezmények általában már nem választhatók, kivéve amennyiben a FlixBus hirdet valamilyet. 
 5. Törzsutas programban résztvevő vonalak és városok:

A Törzsutas-kedvezmény igénybevételének menete:

 1. A Törzsutas Igazolvánnyal vásárolt első négy utazás adatait a jegykiadó hely (Nemzetközi pénztár) felvezeti a Törzsutas Kártyára (külön kártyára kerülnek az egy útra, és külön kártyára a retúr utazásra vásárolt jegyek). 


   
 2. Az ötödik, egy útra szóló vagy menettérti menetjegyet díjtalanul adja ki a VOLÁNBUSZ Nemzetközi Pénztár, technikai okokból csak munkanapokon, 8:30-16:00 között.
  Az 5. utazásra szóló rovat kitöltésekor a betelt Törzsutas Kártyát a pénztár bevonja. Az 5., ingyenes menetjegy nem módosítható!
 3. A Törzsutas Kártyába bejegyzések kérése a megvásárolt jegyek után, valamint az 5. ingyenes jegyek kiváltása csak 2019. április 10-ig lehetséges (az adott időpontban FlixBus rendszerében elérhető, feltételeket teljesítő városokba)
 4. Az igénylő elfogadja, hogy személyi adatait a Törzsutas Program igénybevétele során a VOLÁNBUSZ az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltak szerint kezeli.
 5. A VOLÁNBUSZ Zrt. fenntartja a jogot a Törzsutas Program feltételeinek további értesítés nélkül történő megváltoztatására.

További információ:

Budapest, Népliget aut. áll.:
Telefonos Információ: 06-1-382-0888, 06-1-219-8086

Utazási Centrum
(hétfőtől péntekig 8-18 óráig, szombaton és vasárnap 8-16 óráig)