Navigáció átugrása

Utazzon a Velencei Karneválra 2018-ban is a VOLÁNBUSZ-szal!

Miért érdemes a VOLÁNBUSZ „Velencei Karnevál” járatát választani?

 • Nincs kötelező foglalási díj, 
 • Nincs kötelező balesetbiztosítás, a jegyár az autóbuszos utazás időtartamára tartalmazza a baleset -, és poggyászbiztosítást, 
 • A „Velencei Karnevál” járatokra szóló, online vásárolt menetjegyét nem szükséges kinyomtatnia, megfelelő, ha az autóbusz-vezetőnek mobil eszközön (pl. mobiltelefon, tablet) bemutatja azt, aki a jegyen levő QR kódot olvassa le egy speciális applikáció segítségével.
 • Autóbuszjárataink egészen Velencéig szállítják Önt, ahol a Tronchetto parkolóba érkeznek.  Onnan a belváros többféle módon is könnyen megközelíthető:
  • People Mover, elektromos vasúttal: Az autóbuszok a People Mover elektromos vasút Tronchetto végállomása mellé érkeznek és onnan is indulnak vissza. A  People Mover-rel 1,5 euróért a Piazzale Roma-ig lehet utazni.
  • Vaporetto-val: A Tronchetto megállótól egy  percre Vaporettók várják, hogy elszállítsák a városba látogató utasokat kb.  5 euróért egészen a farsangi forgatag középpontjába, a Szent Márk térig is eljuthatnak.
  • Gyalog: Azok, akik szeretik saját tempójukban felfedezni a várost vagy nem szeretnének az utazásra további összeget költeni, bátran útnak indulhatnak, hiszen az autóbusz végállomásától Velence központja körülbelül 30 perces séta távra található.

A VOLÁNBUSZ Velence Karnevál járatok indulási időpontjai és árai
Budapestről (Népliget autóbusz-pályaudvar) Velencéből (Tronchetto, People Mover megálló) Retúr jegyár
2018. február 2; 22:00 2018. február 3; 22:00 16 900 forint
2018. február 9; 22:00 2018. február 10; 22:00 18 900 forint

A járatok érkezése Velencébe az indulást követő napon, reggel 8:00 körül lesz.

Az autóbuszokra Budapesten kívül fel lehet még szállni Siófokon (autóbusz-állomás, 23:30) és Nagykanizsán (autóbusz-állomás, a budapesti indulást követő napon 01:15) is. 

A járatok érkezése Magyarországra a velencei indulást követő napon, a kora reggeli órákban lesz. 

Vásárlási lehetőségek: 

 • online, a VOLÁNBUSZ honlapján 
  Online vásárlásnál kérjük, válassza a "Velencei Karnevál" megállóhelyet annak érdekében, hogy a rendszer a fenti járatokat jelenítse meg. 
 • személyesen, a Népliget autóbusz-pályaudvar nemzetközi pénztárában

A „Velence Karnevál” járatokra érvényes menetjegyek nem válthatók vissza, nem módosíthatók, és más kedvezménnyel nem vonhatók össze.